Kadotaart

We zetten bij JUL BAKT in op mensen en vinden het sociaal aspect daarom essentieel. We willen iedereen een ultiem momen van belangrijkheid geven. Vandaar dus de kadotaart.

Het gaat veel verder dan enkel de missie om mensen een gezonder aanbod te kunnen bieden.  ‘Jul Bakt zet mensen graag in het centrum van de aandacht. Op een doodgewoon moment iemand ongewoon bijzonder laten voelen dat is waar het hem om draait.

Wie krijgt geen brede glimlach op het gezicht wanneer men een taart in de handen gedrukt krijgt. Wel, aan dàt gevoel willen wij bijzondere aandacht besteden. Met dit idee in het achterhoofd geef je een moeder of vriendin een dichte vriend of verre maat, instant een hemels gevoel.

Met de kadotaart van JUL BAKT, zeg je iemand op heel eenvoudige manier hoe ongewoon bijzonder die voor je is.

En door er een persoonlijke bericht bij te laten, dat op een A4 wordt gedrukt, kan je helemaal je hart luchten of het maximaal feestelijk maken.

De kadotaart wordt persoonlijk door Jul aan huis geleverd omdat we het persoonlijk contact zelf erg naar waarde weten te schatten.

Foto: Kaki Tarte Tatin op een basis van bladerdeeg met een laagje karamel afgewerkt. Topping spelt popcorn en Ruby chocolade parels.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: +32 495 27 22 34