Topics

Wat past bij je zin?

Wat past bij je zin?

Je heb zin in een lekker-moment of je wil je gezin snel iets gezond maken. Dan past ons maaltijdbrood daar helemaal in. We hebben allemaal veel dingen te doen en willen dat ook goed en bewust doen. Jul Bakt heeft...

Lees meer
Minder weggooien, geld winnen.

Minder weggooien, geld winnen.

We vinden weggooien beschamend, daarom Bakt Jul enkel op bestelling. Hierdoor kunnen we de bestanddelen heel bewust aankopen en is er geen overschot. Beter nog: vanuit het macrobiotisch principe wordt alles van de...

Lees meer
Kadotaart

Kadotaart

We zetten bij JUL BAKT in op mensen en vinden het sociaal aspect daarom essentieel. We willen iedereen een ultiem momen van belangrijkheid geven. Vandaar dus de kadotaart. Het gaat veel verder dan enkel de missie om...

Lees meer
Geen verpakking omdat …

Geen verpakking omdat …

We zetten in op zero waste of nul verpakking omdat iedereen daar beter van wordt. Het brood-gebak wordt bereid in ongebleekt boterpapier en nadien gewoon in een rieten mand als van oudsher geleverd. Maar we houden...

Lees meer
Hemels vegan

Hemels vegan

Omdat de veganistische keuken zo een schat van smaken bevat en we van onze dieren houden en uit respect voor de mens en onze omgeving. De maaltijdbroden zijn hoofdzakelijk veganistisch en heel vaak veggie. De...

Lees meer
Grootste toewijding

Grootste toewijding

Tor: Blije kippen blije taarten. Wij vonden dit er zo ludiek uitkomen, tijdens een diepgaand gesprek met Tor. En in dit soort spontane uitspraak vinden wij ons helemaal terug. In essentie geeft dit onze toewijding en...

Lees meer
Organisch brood

Organisch brood

We houden ervan dat alles zijn natuurlijk karakter behoudt. Wanneer we groeten en fruit selecteren dan gaan we niet voor de perfecte vruchten. We houden dus van de buitenbeentjes. In de vrije natuur zien de peren er...

Lees meer
Zoet gebak 40% minder suiker

Zoet gebak 40% minder suiker

Jul Bakt met een gezonde filosofie en gebruikt daarom tot 40% minder suiker in het gebak. Hierdoor proeft men niet alleen de zuiverheid van de bestanddelen maar wordt gebak eerder een aanvullend soort eten. Denk aan...

Lees meer
Hemelse energie repen

Hemelse energie repen

Tijdens het sporten kan men beroep doen op proteïne repen om snel aan kracht en energy te winnen. Jul Bakt heeft speciaal voor gezonde sporters en mensen die naar de fitness gaan een gezonde oplossing uitgewerkt. De...

Lees meer
Oudste recepten nieuwe soberheid

Oudste recepten nieuwe soberheid

De luxe zit ’em in de soberheid. Jul Bakt grijpt terug naar oude eetgewoonten en de eenvoud dat terug te vinden is in de manier van bereiden. Dus vandaar dat alle aandacht gaat naar kwalitatieve ingrediënten...

Lees meer
Kadotaart

Kadotaart

Zet iemand in de aandacht op een heel originele manier door een taart als geschenk te geven. Op die manier laat je een kostbare vriendin, een relatie dat wat in de kou stond, of gewoonweg je partner, weten dat ze...

Lees meer
Oude recepten

Oude recepten

Jul Bakt is dol op oude gebruiken maar dan met een update naar nu. Een krokante appel met veel karakter, en de bladerdeeg is door een dun zadenbrood vervangen. Het appelbrood heeft als inspiratie de appelbollen van...

Lees meer
Home-Cooked Pies Oldest Recipes

Home-Cooked Pies Oldest Recipes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Wat gaat samen met prei?

Wat gaat samen met prei?

Bij Jul Bakt houden we eenvoudige gerechten dat  in een nieuwe uitvoering wordt gebracht. Dus een beetje van vroeger voor nu. Neem nu de groente prei bijvoorbeeld. Met een laag humus en ongebleekte vijgen er bovenop...

Lees meer
Wat serveer ik mijn gasten?

Wat serveer ik mijn gasten?

Het is altijd inspirerend wanneer men thematisch tewerk gaat voor een etentje. Ook al is het voor je eigen gezin, het geeft het doordeweekse wat meer dynamiek. Sta er dus kort even bij stil wat bij mekaar hoort. In...

Lees meer
Wat inspireert je tafel?

Wat inspireert je tafel?

We houden van wat meer detail bij de tafelschikking en symbolische elementen geven een extra dimensie aan je tafelschikking. Het is heel inspirerend om een liefdevol woord of  symbolische tekst op een blad papier te...

Lees meer
Jul Bakt anders gebak

Jul Bakt anders gebak

Gebak brengt steeds dat feestelijk gevoel in jezelf naar boven. En toch is het plezier van dikke romige taarten waarvan je amper een spie kan eten, maar van korte duur . Dus hebben we daar iets op gevonden: Een gebak...

Lees meer
Which Products Suit Our Bread Best?

Which Products Suit Our Bread Best?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Sfeer aan tafel, hoe?

Sfeer aan tafel, hoe?

De taarten van Jul Bakt zijn hemels lekker. Dat komt dus erg goed van pas als men zin heeft in een gezond zoetje. De taarten zijn bereid in boterpapier en krijgt men zo mee. Dat oogt eenvoudigweg mooi en authentiek...

Lees meer
Zoet nieuws: Über desserten

Zoet nieuws: Über desserten

We zijn dol op gebak en taarten en willen toch na afloop niet dat zeemzoet gevoel eraan over houden. Jul Bakt maakt daarom gezond gebak of veganistisch gebak. Zo kan met heerlijk lang genieten van een toetje na het...

Lees meer
Hemelse taarten

Hemelse taarten

Onze zoete taarten zien er niet enkel hemels anders uit, de smaak is dat ook. Dit is een feestelijk gebak met overheerlijke ingrediënten, allemaal gezond en 100% natuurlijk. Aan dit notengebak werd wortel, geraspte...

Lees meer
Jouw eiland

Jouw eiland

Na een drukke dag even op adem komen. Hoe heerlijk is het niet om dat welverdiend rustmoment te kunnen installeren en je jezelf of je gezin

Lees meer
Koffie juwelen

Koffie juwelen

Deze hapjes kunen bij de koffie of zijn groot genoeg als klein dessertje. Ze zitten in een taartendoos met 12 stuks. Het is een krokant koekje met een laagje marsepein en omhuld met chocolade. De kleuring is...

Lees meer
Het geheim van koffie

Het geheim van koffie

Een dag kent geen goede start zonder een kop koffie met een vaste romige laag dat er bovenop drijft. En als men nog een stap verder wil gaan dan klop je er in een handomdraai wat melkschuim bovenop. De kers op de...

Lees meer
The Secret of a Classic French Baguette

The Secret of a Classic French Baguette

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Handgekneed

Handgekneed

Jul Bakt staat voor ambachtelijk. De deegbereiding wordt manueel gemengd. Alles wordt op een marmeren aanrecht gestort en stap voor stap wordt de bloem en zaden met het water en de zuurdesem gemend. Bereidingen waar...

Lees meer
Gezonde voeding de basis

Gezonde voeding de basis

De dag beginnen met een rijkelijk ontbijt is essentieel om de nodige energie uit je voeding te halen. Of dit nu in de vorm van een kom musli met fruit is of een puur granenbrood komt, doet er niet zozeer toe.  Jul...

Lees meer
Iedereen blij eten

Iedereen blij eten

#Iedereenblijeten is onze missie. Met het project Iedereen blij eten willen we onze gezinnen centraal zetten. Gans gezin gezond: Iedereen gaat bewuster gezond eten en nauwlettend om met overdadige suikers wat onszelf...

Lees meer
We Deliver Happiness and Wellness

We Deliver Happiness and Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Gezondheid in noten

Gezondheid in noten

Noten zijn een krachtige combinatie van gezonde vetten en eiwitten, waardoor het een uitstekend basisvoedsel is voor een dieet van sporters. Noten zijn gemakkelijk te verteren en in combinatie met koolhydraten kunnen...

Lees meer
We brengen gezondheid en blijheid

We brengen gezondheid en blijheid

Iedereen wil gezonder en vanuit een groeiende maatschappelijke betrokkenheid en milieubewustzijn beter gaan eten. Maar het verhaal van Jul Bakt gaat veel verder en sluit aan bij de principes van de klimaat activiste...

Lees meer
Slow food

Slow food

Beken nu zelf wie houdt er niet van een overschotje een dag nadien. Die laatste restjes hebben een dag later zoveel meer smaak gekregen.        Bij het principe van trage garing of “slow food” zoals men...

Lees meer
Desem de toekomst

Desem de toekomst

We laten ons helemaal inspireren op ambachtelijke technieken en bestanddelen waaronder de ontwikkeling van desemculturen.  Onze desembibliotheek: unieke collectie natuurlijke gisten met uiteenlopend smakenpalette In...

Lees meer
Seizoensproducten

Seizoensproducten

Dit rustiek maaltijdbrood is een topkeuze voor bij het apéritief. De drooggegaarde boschampignons zijn bereid met verse tuinkruiden waaronder thijm en look. Ze zijn gecombineerd met een selectie van geroosterde...

Lees meer
Lage zoetgraad

Lage zoetgraad

Bij Jul eten we graag van ‘s morgens tot ‘s avonds en toch houden we van oneindig gezond leven. Daarom hebben we een uniek brood-gebak bedacht waar je mee kan ontbijten en er ook als vier uurtje van kan...

Lees meer
Signiatuur van Jul

Signiatuur van Jul

Bij Jul eten we graag van ‘s morgens tot ‘s avonds en toch houden we van oneindig gezond leven. Daarom hebben we een uniek brood-gebak bedacht waar je mee kan ontbijten en er ook als vier uurtje van kan...

Lees meer
Vegan life

Vegan life

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Specialiteit

Specialiteit

Bij Jul eten we graag van ‘s morgens tot ‘s avonds en toch houden we van oneindig gezond leven. Daarom hebben we een uniek brood-gebak bedacht waar je mee kan ontbijten en er ook als vier uurtje van kan...

Lees meer
Seizoensgerechten

Seizoensgerechten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Ketose principe

Ketose principe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Rijk aan granen en peulen

Rijk aan granen en peulen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Wereldse inspiratie

Wereldse inspiratie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Kleurrijke Scandinavisch

Kleurrijke Scandinavisch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Ketose principe

Ketose principe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer
Standard Post

Standard Post

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

Lees meer

Video Post

Het magazine Kinfolk heeft de werkwijze van Jul Bakt en de traditionele werkwijze van broodbakken, door middel van eigen gekweekte zuurdesem, sfeervol in beeld gebracht. Zowel de aanzet van de deegbereiding, het...

Lees meer

Link

Visit our portfolio!

 
Phone: +32 495 27 22 34